så äckligt jävla vacker så de finns inte

Ge mig :(

Buss

Tjuu, sitter på bussen påväg hem nu! Idag har jag färgat mammas hår, rullat permanent och lunchat med mammsen ☺ Helt ok! Har asont i nacken håller typ på att dö.


pics

 
Haft nationella i Svenska B idag. Det sög. Gick efter 45 min, så de blir väl ig elr nått. Whatevaaaah. Har varit hos liisa ikväll och grattat henne och käkat goooofika! Mycket bra kväll :* Nu käkar jag popcorn och ser Jersey Shore, sen ska jag se American horror story 2 och sova. Upp tidigt imorgon och hjälpa Marielle och Rasmus att flytta :) 
HANE !

sleepless night

Kan inte sovaa.. hatar att va ensam :(

tvärglad

ÅÅÅÅH, snart kommer tove hem, snart kommer mamma och pappa hem, snart är det jul och snart flyttar Vicktor till egen lägenhet!! Taggar livet lite nuu ♥ Ska ta fram min julstjärna nu osv osv:] Blir taggad av att affärerna går lös med julsaker! Nog äre lite tidigt kanske, men julen är ju ändå typ 2 dagar såååå bäst att sätta igång:] 
 
Nationella på fredag och måndag... taggaråå....... BLÄ
Älsklingsliisa fyller år på fredag också! ♥ Lillgumman min blir 18 år ♥
 
Nu ska jag se jersey shore sen gå upp och mysa med min sovande pojkvän ♥ pusssss

PS. nån får gärna ge mig en kattunge i julklapp, nån lika töt som Gunvald :] är kär i han..

15/11

Tjuhuuuu,
vaknade med huvudvärk idag igen men tänkte kämpa mig till skolan (plus att jag hade missat bussen), åt frukost osv men he gick åt skogen så jag gick och la mig igen. Har blivit bäst på att försova mig också :) Så idag har jag städaaaaat.. Är inte ens klar än.. ska inte skaffa hus!! Jobbigt ju. Om 1 vecka kommer mamma och pappa hem!!!!!!! lycklig typ :] Har nojat sönder för att dom är borta, tror typ dom ska bli kidnappade eller dödade elr ba dö :( Dom skulle tagit med mig så jag kunde lugna hjärtat lite.. Dumma föräldrar som far utomlands sådär, blir ju orolii :( 
 
Men men, har ju tvingat Vicktor att va här så jag slipper va rädd för att va ensam hemma all the time.. Iaf på natten, det är ju läskigt :( Men han är en liten stökpojke och jag får ba städa ännu mer............. hmmm what to dooo..
HÄDDÅÅÅ
 

Naw


11/11

Sitter hemma ensam och ser på Beck för att min prins jobbar natt och kommer hem ca 1 inatt. 
Har varit hos mormor & morfar ikväll och druckit kaffe och myst med mina kusiner och min moster :) Fick mina jultidningar som jag köpt av Adam också. Skojjjjj nu har du en ny dassbok att läsa Vicktor.. ;) 
 
Imorgon blire skola... blää orka :) Är faktiskt trött nu men orkar inte gå och lägga mig ensam. Hatar att sova själv, helst helt ensam i ett stort hus. :( Läskigt..
 
Myser med mig själv ;]

...

jag hatar att sakna människor.. det gör ont & jag kan inte sova
kom hem nu älskling så jag får krama om dig. älskar dig sjukaste mycket & jag hatar att sakna dig
antagligen snackar jag om tove, men de visste ni väl 
 
nu taggar vi en sömnlös natt och en jobbig skoldag imorgon. yey

4/11

Hallådär
Idag ska jag städa och vara med päronen som tänker lämna mig ensam i 2 veckor på tisdag. Ser på Hells kitchen och dricker kaffe. Jäklarns bra söndag om de inte hade varit slutet på lovet dårå och om skolan inte skulle börja imorgon... Pallaaaa, har gått 14 år i skola.. Låt mig va??? Vill ta studenten och bli soffliggare! skoent
 
Nä, jag ska skaffa jobb. Ett bra jobb. Elllerrr... ett okej jobb. Inte värdelöst. Men ligga på soffan ska jag också, och njuuuuuuta sönder av att inte behöva gå till skolan. Fast det är ju ett tag kvar såatteeh ba att kämpa.
 
Varför är mina inlägg så värdelösa och långdragna? Kort sagt, jag vill ta studenten och få jobb. Så enkelt äre ;D Men nu nöjer jag mig med att kolla på Hells kitchen, adiooooos !
(myser i min mysiga mysfilt också)

RSS 2.0